Ποιοί είμαστε

Επιτροπή αγώνα ενάντια στην αιολική βιομηχανία στα Γεράνεια

Το αυτόνομο κίνημα ενάντια στη βιομηχανία αιολικής ενέργειας στα Γεράνεια αποτελείται από συλλόγους, οργανισμούς, συλλογικότητες και πολίτες ολόκληρου του Δήμου και έχει τη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου- Αγ. Θεοδώρων. Ανησυχούμε σοβαρά για την εγκατάσταση αυτής της βιομηχανίας στα όμορφα Γεράνεια και την επίπτωση που θα έχει στο μέλλον του τόπου μας.

Είμαστε οι πολίτες του τόπου αυτού, που κάποιοι προσπαθούν να μας επιβάλουν τα συμφέροντά τους με αντιδημοκρατικές διαδικασίες και αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς.

Είμαστε αυτοί που θα υποστούν τις καταστρεπτικές συνέπειες ενεργειών υπέρ των μεγάλων συμφερόντων της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας που έχει βάλει στο στόχαστρο την οροσειρά των Γερανείων.

Είμαστε αυτοί που αποφασίσαμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και να χτίσουμε οι ίδιοι το μέλλον μας.

Η Επιτροπή Αγώνα που δημιουργήθηκε ως έκφραση του κινήματος είναι ανοιχτή σε όποιον συμφωνεί με τις θέσεις μας και επιθυμεί να προσφέρει στον αγώνα μας ενάντια στην εκμετάλλευση της πράσινης ενέργειας από τους λίγους εις βάρος των πολλών, εις βάρος του δάσους μας, εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας.

Για την ημερομηνία της επόμενης συνέλευσης της επιτροπής θα ενημερωθείτε από αυτή την σελίδα.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: geraniasos (παπάκι) gmail.com